Salonda soğuk rüzgarlar esti! Mehmet Ali Erbil, Melike Öcalan için öyle bir şey söyledi ki...

İş, sanat, cemiyet ve magazin dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren ve Quality Of Magazine Dergisi tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Quality Ödül Töreni’ne ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in konuşması damga vurdu. Ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil'in gecenin sunucusu Melike Öcalan hakkındaki açıklamaları herkesi şoke etti. İşte detaylar...

Quality Of Magazine Dergisi tarafından bu yıl 13. düzenlenen ‘Quality Ödül Töreni’ geçtiğimiz akşam Cahide Palazzo'da gerçekleşti. Gecenin sunuculuğunu Melike Öcalan ile Gökay Kalaycıoğlu üstlendi. Sanat, medya, spor ve iş dünyası kategorilerinde toplamda 40 ödülün verildiği gecede ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil,'in Melike Öcalan hakkında söyledikleri damga vurdu. Mehmet Ali Erbil'in açıklamaları salonda soğuk rüzgarlar estirdi.

Ödül vermek için sahneye çıkan Mehmet Ali Ebil, gecenin sunucusu Melike Öcalan’a ''Çok güzelleşmişsin sen kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyordu. Sana bir değiştiremedim elimi.'' dedi.

Mehmet Ali Erbil'in söyledikleri karşısında şaşkına dönen Melike Ocalan ise ''Evet bence de bunu böyle söyleyin. Ben şu an şoktayım. 20 yıldır hiç böyle bir şey duymadım kendisinden.'' ifadelerini kullandı.

 

Salonda soğuk rüzgarlar esti! Mehmet Ali Erbil, Melike Öcalan için öyle bir şey söyledi ki... ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil melike ocalan Quality Of Magazine Dergisi Quality Ödül Töreni

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.