Saliha Çalışkan kimdir? Saliha Çalışkan nerede, öldürüldü mü?

Saliha Çalışkan kimdir? Mersin'in Silifke ilçesinde 27 aydır kayıp olan 2 çocuk annesi Saliha Çalışkan'ın bu süre zarfında banke hesaplarında bulunan parasına hiç dokunmadığı ve hatta hastaneye bile gitmediği belirlendi. Müge Anlı'da geçen olayda Saliha Çalışkan'ın hayatından şüphe duyulduğu belirtildi. Peki, Saliha Çalışkan nerede, öldürüldü mü? İşte detaylar...

ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programında yaklaşık 27 aydır kayıp olan Saliha Çalışkan gündem oldu. Mersin’in Silifke ilçesinde dokuma tezgahına ip almaya giden ve bir daha kendisinden haber alınmayan 2 çocuk annesi Saliha Çalışkan’ın yaşadığına dair hiçbir kanıtın bulunmaması gözlerden kaçmadı. Peki, Saliha Çalışkan nerede, öldürüldü mü?

Stüdyoya konuk olan küçük oğlu, annesi Saliha Çalışkan’ın ikinci eşinden de boşanmak istemesi sonrasında bunun kabul görmediğini söyledi. Bankada belli bir miktarda parası olan, bireysel emeklilik adı altında birikim yapan ve bunun yanında ilk kocasından aldığı nafaka paralarına bile 27 aydır dokunmayan Saliha Çalışkan’ın bu süre zarfında hastaneye bile gitmediği belirlendi.

SALİHA ÇALIŞKAN KİMDİR?

25 Haziran 2018 tarihinde Mersin’in Silifke ilçesinde ortadan kaybolan 40 yaşındaki 2 çocuk annesi Saliha Çalışkan’ın hayatında şüphe duyulduğu ve başına kötü bir şey gelmiş olabileceği gelen son iddialar arasında yerini aldı.

Küçük oğlu annesi Saliha Çalışkan'ın eşinden şiddet gördüğünü de söyledi. Eşinin alkol kullandığı da belirlendi.

Saliha Çalışkan kimdir? Saliha Çalışkan nerede, öldürüldü mü? ile ilgili etiketler Müge Anlı Mersin Silifke Saliha Çalışkan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.