Salih Uçan: Pes etmem ama böyle geri giderim

Son üç maçın onsekizinde bile yer almayan Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Salih Uçan, "Pes etmem ama böyle devam ederse futbolum iyice geriye gider" şeklinde konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın kadroya almadığı Salih Uçan'ın morali dip yapmış durumda...

İki yılını kiralık geçirdiği Roma'dan büyük umutlarla geri dönen 22 yaşındaki Salih Uçan, oynamayarak iyice geriye gittiği söylüyor. Salih Uçan, "Aslında iyi bir kamp dönemi geçirdim ve lige iyi bir başlangıç yaptım. Sonrasında bir anda gözden düştüm. Tabii ki pes edecek değilim ama insan üzülüyor. Bu şekilde futbolumu ilerletemem" dedi.

Son üç maçın kadrosuna alınmayan Salih Uçan, buna rağmen idmanların en çalışkan isimlerinden biri. Profesyonelliği hayranlık uyandıran genç oyuncu Salih Uçan, "Çalışmalarıma devam ediyorum. Umarım en yakın zamanda yine forma şansı bulabilirim" şeklinde konuştu.

"ADVOCAAT ADALETLİ HOCADIR"

Birçok yıldızın yaptığı gibi oynatılmayınca küsmeyen Salih Uçan, çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Fenerbahçe'nin genç orta sahası Salih Uçan, "Advocaat adaletli bir hoca. Gayretlerimi görmezden gelmeyecektir" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Fotomaç

Salih Uçan: Pes etmem ama böyle geri giderim ile ilgili etiketler Salih Uçan Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.