Galatasaray'dan Salih Uçan'a TL üzerinden teklif

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Akdeniz ekibinde yıllık 600 bin euroya oynayan 27 yaşındaki futbolcuya 10 milyon TL'lik bir teklif yaptı.

Aytemiz Alanyaspor'da bu sezon gösterdiği performansla adeta küllerinden doğan Salih Uçan, Galatasaray'la görüşüyor... Sarı-Kırmızılılar, Akdeniz ekibiyle sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 27 yaşında orta saha oyuncusunu bedavaya transfer etmek için girişimlerine devam ediyor.

Fanatik'te yer alan habere göre, teknik direktör Fatih Terim'in 2. kez aynı konuda talepte bulunması üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, Salih Uçan'a bir teklif daha yaptı. Yerli oyuncularla mümkün olduğu kadar Türk Lirası üzerinden anlaşmaya çalışan G.Saray Yönetimi, bu transferde de Emre Kılınç'la benzer bir formül izliyor. Hatırlanacağı üzere Aslan, Sivasspor'la mukavelesi biten Emre'yi ilk sezon için 11 milyon 350 bin TL, sonraki sezonlarda sırasıyla 8 milyon TL, 8.5 milyon TL ve 9 milyon TL karşılığında renklerine bağlamıştı.

Alanyaspor'da yıllık 600 bin Euro'ya (yaklaşık 5 milyon TL) oynayan Salih Uçan’a da ilk senesi için 10 milyon TL civarında bir teklif yapıldığı, bunun içerisine imza parasının da dahil edildiği, ikinci sezondan itibaren de bu paranın düşürüleceği, sonraki sezonlarda ise artarak devam edeceği öğrenildi. 

Bu sezon Süper Lig'de 24 maça çıkan Salih, 2 gol-3 asistlik bir skor katkısı sağladı.

Galatasaray'dan Salih Uçan'a TL üzerinden teklif ile ilgili etiketler Salih Uçan Galatasaray Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.