Salih Bademci’nin Eşi İle Aynı Dizide Oynadığını Biliyor muydunuz? İşte Yalancı Dizisi

Eşi İmer Özgün ile konservatuvar zamanında da sınıf arkadaşı olduklarını ifade eden Salih Bademci, eşi ile birlikte 15 senedir tanışıyor olduğunu, üzerine 5 yıl sevgili olarak kaldıklarını ve 6 yıldır da evli olduklarını ifade etti.

Show TV’nin yeni sezonunda yer alacak olan yeni dizisi ‘Yalancı’ nın Mehmet Emir Gürsoy karakteri ile oyunculuğu hususunda büyük beğeni kazanmış olan Salih Bademci, güzel oyuncu İmer Özgün ile 2015 senesinde dünya evine girmişti. Bademci’nin güzel eşi İmer Özgün de eşi ile birlikte ‘Yalancı’ dizisinde rol alacak ve ‘Canan’ karakterini oynayacak.  

Karı- Koca Aynı Dizide Yer Alacak! 

Bademci ile Özgün çifti bundan önce ‘İstanbullu Gelin’ isimli bir dizide beraber rol almışlardı. Bu çiftin oldukça özenilen ve beğenilen bir mutluluğu söz konusu. Bundan birkaç gün önce Salih Bademci, aşk hayatı ile ilgili sorulara, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj vererek yanıtladı. Sorulara verdiği yanıtlar oldukça samimi ve sıcaktı. 

Salih Bademci’nin Eşi İle Aynı Dizide Oynadığını Biliyor muydunuz? İşte Yalancı Dizisi

Oyuncu Salih Bademci, eşi İmer Özgün’ün de oyuncu olmasının en büyük dezavantajının ne olduğu sorulduğunda, oyunculuğu esnasında kendisini zaman zaman beğendiremediği olduğunu ifade etti. Ve bununla birlikte: “Seni izlediği sırada hatanı direkt yakalıyor, ‘Güvenilir bir alanda kalmışsın’ gibi şeyler de diyor. Çünkü kendisi de oyuncu olduğu için senin ne kadar yol aldığını o kadar iyi biliyor ki… O yüzden hiç kanmıyor.’’ açıklamasında da bulundu. 

''15 Senelik İlişkimiz Var!''

Eşi İmer Özgün ile konservatuvar zamanında da sınıf arkadaşı olduklarını ifade eden Salih Bademci, eşi ile birlikte 15 senedir tanışıyor olduğunu, üzerine 5 yıl sevgili olarak kaldıklarını ve 6 yıldır da evli olduklarını ifade etti.

Salih Bademci’nin Eşi İle Aynı Dizide Oynadığını Biliyor muydunuz? İşte Yalancı Dizisi - Resim : 2

Bunun yanı sıra Salih Bademci’ye sorulmuş olan ‘’Bir insanın aşkı 15 yıl sürer mi’’ sorusuna ise vermiş olduğu yanıt: ‘’Yıllar boyunca aynı kadın ve aynı adam kalmıyor. Bu değişim seni de dönüştürüyor. Bu durumun karşındaki kişiyi de üzecek ya da mutlu edecek şekilde değişip değişmediği mühim. Yoksa ne İmer aynı kaldı ne ben aynı kaldım. İşte tam bu yüzden bu ilişki 15 yıldır var.” şeklinde oldu. 

Salih Bademci’nin Eşi İle Aynı Dizide Oynadığını Biliyor muydunuz? İşte Yalancı Dizisi ile ilgili etiketler Salih Bademci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.