Salifov’un yakınlarından intikam yemini

Antalya’nın Serik İlçesi’nde bulunan bir otelde 3 yıllık adamı ve yakın koruması Khayn Zeyrelov tarafından başına 4 kurşun sıkılarak öldürülen Rus Mafyası’nın Azeri liderlerinden olan Nadir Salifov’un yeni görüntüleri ortaya çıktı. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in elde ettiği görüntülerde, Salifov’un ailesi ve adamları morgda cesedinin üzerine ellerini koyarak intikam yemini ediyorlar.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Rusya’da “Ded Hasan” olarak tanınan, mafya lideri Aslan Usoyan’un, Moskova’da 16 Ocak 2013 yılında öldürülmesi ile başlayan, mafya hesaplaşmalarının, hala bilinmeyenlerle dolu olduğu ifade ediliyor. 

Salifov’un yakınlarından intikam yemini
Rusya’da “Ded Hasan” olarak tanınan, mafya lideri Aslan Usoyan (Üstte)

 

 

HESAPLAŞMA RUSYA’DA BAŞLADI TÜRKİYE’DE SÜRÜYOR

Rus ve Azarbaycan kamuoyunda “Hayalet” olarak Tanınan Rövşen Canıyev’in öldürülmesinden sorumlu tutulan “Lotu Guli” lakaplı Nadir Salifov’un Antalya’nın Serik ilçesinde bulunan bir arkadaşının otelinde 3 yıllık koruması ve yakın adamı 25 yaşındaki Khayn Zeyrelov tarafından başına 4 kurşun sıkılarak öldürülmüştü. Katil yakın koruma Khayn Zeyrelov ile şoförü Amir Hamidli, Denizli-Aydın karayolunda uygulama yapan polisler tarafından yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Salifov’un yakınlarından intikam yemini - Resim : 2
“Lotu Guli” lakaplı Nadir Salifov’ (Sağdaki) ile katil zanlısı yakın koruması Khayn Zeyrelov (Solda)

 

 

Salifov’un Rusya’da meyve ve sebze ile hali piyasasına hakim olduğu öne sürülüyor. Salifov, Beşiktaş’da Canıyev’in suikaste uğramasından sonra intikam için İstanbul’da öldürülmek istenirken polisin operasyonları ile kurtulmuştu. 2018 yılında Türkiye’den sınır dışı edilen Nadir Salifov, ailesinin isteği üzerine dün Esenyurt’ta dün toprağa verilmişti.

Salifov’un yakınlarından intikam yemini - Resim : 3
Salifov'un yakınları ve adamları ellerini cesede dokundurarak intikam yemini ettikleri ifade edildi (Üstte)

 

 SALİFOV’UN AİLESİ VE ADAMLARI BÖYLE İNTİKAM YEMİNİ ETTİ

 Rus Mafyası’nın Azeri liderlerinden olan Nadir Salifov’un yeni görüntüleri ortaya çıktı. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in elde ettiği yeni görüntülerde, Nadir Salifov’un ailesi ve adamları morgda cesedinin üzerine ellerini koyuyorlar. Aileye yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Salifov’un yakın adamlarının, cenaze toprağa verilmeden önce ellerini cesede dokundurarak intikam yemini ettikleri ifade edildi.

Salifov’un yakınlarından intikam yemini - Resim : 4
Hülya Ağansoy eşinin ellerini tutarak intikam yemini etmişti (Üstte)

 

HÜLYA AĞANSOY MORGDA İNTİKAM YEMİNİ ETMİŞTİ

Mafyanın meydana gelen bir cinayet sonrası cesedinin üzerine elini koyarak intikam yemini etmesi olayı, İstanbul’da da görüntülenmişti.1996 yılında Tevfik Ağansoy’un öldürülmesinin ardından morgda cansız bedenine sarılan eşi Hülya Ağansoy, Alaattin Çakıcı’yı tehdit ederek, “Sana söz verdiğimi gibi ağlamıyorum. Onun kanın aldığım zaman ağlayacağım aslanım” diyerek ellerini tutarak intikam yemini etmişti.

Salifov’un yakınlarından intikam yemini - Resim : 5
Hülya Ağansoy 27 Şubat 2020'de hayatını kaybetti

 

"ÇAKICI ARTIK BİTMİŞTİR"

Eşinin cansız bedeni başında ağlamayarak açıklama yapan Hülya Ağansoy, "O baba ise ben de Ana'yım. Çakıcı artık bitmiştir. Çok kan akacak" ifadelerini kullanmıştı. Hülya Ağansoy, 27 Şubat 2020'de hayatını kaybetmişti.

Salifov’un yakınlarından intikam yemini ile ilgili etiketler Antalya Serik Azeri Mafya cinayeti Nadir Salifov Khayn Zeyrelov Aslan Usoyan Hülya Ağansoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.