Salgınla ilgili umut veren haber İzmir'den geldi: 1 yıl sonra ilk kez oldu

Koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisini devam ettiriyor. Salgınla ilgili umut veren haber İzmir'den geldi. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 24 Ağustos 2020'den bu yana ilk kez kentte üst üste 2 gün koronavirüs nedeniyle can kaybı olmadığını söyledi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “24 Ağustos 2020’den beri ilk defa üst üste iki gündür COVID’ten şehrimizde ölüm olmuyor” dedi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medya hesabından kentte korona virüsün son durumuna dair açıklama yaptı. Köşger yaptığı açıklamada, “24 Ağustos 2020’den beri ilk defa üst üste iki gündür COVID’ten şehrimizde ölüm olmuyor. Ayrıca günlük 104 vaka ile uzun zamandır gördüğümüz en düşük seviyeyi yakaladık. Aşılama sayımız toplamda 3 milyon 499 bin 357’ye ulaştı. Aşılarımızı olalım. Bu işi birlikte başaralım” dedi.

KOROANVİRÜS SALGININDA SON DURUM

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son verilere göre, 478'i semptomatik olmak üzere toplam 4 bin 537 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 45 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 49 bin 874'e, toplam vaka sayısı ise 5 milyon 440 bin 368'e yükseldi.

Salgınla ilgili umut veren haber İzmir'den geldi: 1 yıl sonra ilk kez oldu

Salgınla ilgili umut veren haber İzmir'den geldi: 1 yıl sonra ilk kez oldu ile ilgili etiketler İzmir salgın ölüm Yavuz Selim Köşger
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.