"Salgının mevcut durumu bizi hayatımızı yavaşlatmaya zorluyor"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu "Bugün tespit edilen 2.319 hastamız var. Ağır hasta sayısı 1.916’ya ulaştı. " mesajı ile paylaştı. Koca, "Salgının mevcut durumu bizi hayatımızı yavaşlatmaya zorluyor." diyerek yaptırım sinyali verdi...

Sağlık Bakanığı Fahrettin Koca yeni koronavirüs tablosunu sosyal medyadan, "Bugün tespit edilen 2.319 hastamız var. Ağır hasta sayısı 1.916’ya ulaştı. Salgının mevcut durumu bizi hayatımızı yavaşlatmaya zorluyor. Teması üçte birine indirmek zorundayız. Birlikte mücadele edecek ve virüsü yeneceğiz. Güç verin, destek olun" mesajı ile paylaştı. 

Son tabloya göre, 134 bin 416 günlük test sonucunda 2 bin 319 yeni hasta tespit edildi. Bununla birlikte toplam hasta sayısı 370 bin 832'ye yükseldi. 

Son 24 saatte 72 hastanın vefat etmesi sonucunda toplam ölüm sayısı 10 bin 99'a ulaştı. 

Bin 916 ağır hasta tedavi altında tutulurken, bin 581 hasta iyileşerek hastalığı yendi. Bugüne kadır iyileşen hasta sayısı ise 320 bin 762'ye çıktı. 

Toplam test sayısı ise 13 milyon 741 bin 180 bine ulaştı.

"Salgının mevcut durumu bizi hayatımızı yavaşlatmaya zorluyor"

"Salgının mevcut durumu bizi hayatımızı yavaşlatmaya zorluyor" ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı vefat ağır hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.