Şalgam imalathanesinin deposu böyle küle döndü!

Adana’da bir şalgam imalathanesinin deposu çıkan yangında küle döndü. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar oluştu. Yangın anları çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde Seyhan ilçesine bağlı Havuzlubahçe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre B.K.’ya ait şalgam imalathanesinin ikinci katındaki deposunda yangın başladı. Yangın kısa sürede deponun her tarafını sardı. Bu durumu gören vatandaşlar olayı itfaiye ekiplerine haber verdi.

Şalgam imalathanesinin deposu böyle küle döndü!

Olay yerine gelen ekipleri yangına müdahale etti. Ancak binayı komple saran yangını söndürmek biraz zaman aldı. Yangın bir süre sonra itfaiye ekipleri tarafından yan taraftaki evlere sirayet etmeden söndürüldü. Depo tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar oluştu. Yangın çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Şalgam imalathanesinin deposu böyle küle döndü! ile ilgili etiketler Adana Yangın depo yangını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.