Saldırıya uğrayan Japonya eski Başbakanı Shinzo Abe hayatını kaybetti!

Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe, Japonya'nın batısındaki Nara kentinde konuşma yaptığı sırada suikasta uğradı. Göğsünden vurularak yaralanan ve hastaneye kaldırılan Abe hayatını kaybetti.

Abe, Nara kentinde katıldığı bir mitingde konuşma yaptığı sırada, silahlı saldırıya uğradı.

Eski başbakan, art arda duyulan iki el silah sesinin ardından yere yığıldı. Yerel kaynaklar Abe'nin bilinci kapalı halde hastaneye kaldırıldığını, boynunda kanamasının olduğunu, kalbinin durduğunu açıkladı.

Japon medyası, Abe'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.

SALDIRGAN YAKALANDI

Polis kaçma çabası göstermeyen zanlıyı cinayete teşebbüs şüphesi ile gözaltına alırken, saldırıda kullanılan silah da bölgede ele geçirildi. Öte yandan saldırganın Tetsuya Yamagami adında eski bir asker olduğu aktarılırken, yakalanma anına ilişkin net görüntüler de ortaya çıktı.

Saldırıya uğrayan Japonya eski Başbakanı Shinzo Abe hayatını kaybetti!

 

SALDIRGANIN İLK SÖZLERİ: MEMNUN DEĞİLDİM

NHK haberine göre, gözaltına alınan zanlı, Japonya'nın eski başbakanından memnun olmadığını ve onu öldürmeye çalıştığını söyledi.

 

 

 

Saldırıya uğrayan Japonya eski Başbakanı Shinzo Abe hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler abe Şinzo Abe shinzo abe suikast
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.