Saldırıya uğrayan Buğra Kavuncu'dan ilk açıklama

Halk TV binası önünde yumruklu saldırıya uğrayan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Koruma polisi olmadığını belirten Kavuncu, "Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. " dedi.

FETÖ tutuklusu eski MİT'çi Enver Altaylı'nın yeğeni olan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Halk TV binasında katıldığı bir yayından ayrılırken saldırıya uğradı.

Kimliği belirsiz bir kişi tarafından yumrukla darp edilen Kavuncu saldırı sonrasında Halk TV ekranlarında açıklamalarda bulundu.

Türk siyaset sahnesinin tartışmalı isimlerinden birisi olan Buğra Kavuncu kendisine verilen korumaların bir süre önce gerekçe açıklanmadan geri çekildiğini belirterek şunları söyledi;

"Alçakça, korkakça, namertçe bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl yaratıldığına bakmak lazım. Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir.  Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. Bunlar daha iyi günleriniz lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli. Mücadelemize daha hırslı, daha şuurlu ve hukuk çerçevesinde devam edeceğiz. Bunlar bizi yıldırmaz, bunlar bizi aynı yöntemlere başvuracak noktaya da getirmez. Ben iyiyim. Allaha şükür bir şeyim yok. Ne diyeyim alçaklık, namertlik, ahlaksızlık."

 

Saldırıya uğrayan Buğra Kavuncu'dan ilk açıklama ile ilgili etiketler Buğra Kavuncu Saldırı İYİ Parti Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.