Saldırıldığı iddia edilen ABD üssü yetkililerinden çelişkili ifadeler!

ABD’nin Maryland eyaletinde bulunan Fort George G. Meade Askeri Üssü'ndeki silahlı saldırının ardından üs yetkililerinden tuhaf açıklamalar geldi. Saldırı iddiası olan üssün planlama şefi, acil durum operasyon merkezi yöneticisini yalanlayarak bunun sadece bir tatbikat olduğunu, kimsenin yaralanmadığını açıkladı.

ABD’nin Maryland eyaletinde yer alan yüksek güvenlikli Fort George G. Meade Askeri Üssü'nde silahlı saldırı olduğu bildirilmiş, saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı aktarılmıştı.

Askeri üssün acil durum operasyon merkezi yöneticisi Jeffrey McClendo yaptığı açıklamada, saldırının yerel saatle 09.46’da yaşandığını ve 5 kişinin yaralandığını ifade ederek, saldırganın yakalandığını belirtmişti.

PLANLAMA ŞEFİ, ACİL DURUM OPERASYON MERKEZİ YÖNETİCİSİNİ YALANLADI: SADECE TATBİKATTI

Üssün Planlama ve Operasyon Şefi Andrew Arconti basına verdiği demeçte, McClendo’nun önceki açıklamasını yalanlayarak, basına yansıyan saldırı olayının bu tür acil durumlar için planlanmış bir tatbikat olduğunu aktardı.

Arconti ayrıca, olayda kimsenin yaralanmadığını bildirdi.

Saldırıldığı iddia edilen ABD üssü yetkililerinden çelişkili ifadeler! ile ilgili etiketler ABD Saldırı maryland askeri üs tatbikat yalanladı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.