Saldırı hazırlığındaki teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul’da önceki gün bombalı saldırı hazırlığındayken yakalanan PKK'lı teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda çekilen görüntülerde, teröristlerin kıyafetlerini birbirleriyle değiştirdikleri belirlendi.

Önceki gün 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda, PKK’lı teröristlerin bir aracın altına yerleştirdiği 5 kilo patlayıcı ele geçirilmiş, iki kişi de yakalanmıştı.

Saldırı hazırlığındaki teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “Polisimizin otogardaki dikkatli takibi sonucu, istihbaratımızın keskin hafızası sonucu bir aracın altına yerleştirilen 5 kiloluk patlayıcıyı otogarda tespit ettiler ve bunları yerleştirenleri de yakaladılar” demişti.

KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRİYORLAR

Bombalı saldırı hazırlığındayken yakalanan PKK’lı teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda çekilen görüntülerde, teröristlerin kıyafetlerini birbirleriyle değiştirdikleri belirlendi.

Görüntülerde, İ.Z. isimli terörist, 28 Nisan'da saat 14.21 sıralarında otogarın 37 numaralı peronuna giriş yapıyor. Saat 14.31’de diğer terörist Y.S. perona geliyor. Peron içerisinde yaklaşık olarak 5 dakika kalan ikili, kıyafetlerini değiştirdikten sonra dışarı çıkarak ters istikametlere doğru ilerliyor.

Saldırı hazırlığındaki teröristlerin yeni görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler bomba Canlı Bomba terörist eylem planı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.