Saldırı Bakan Akar için itibar suikastine dönüştü!

Ankara Çubuk'ta katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bölgeden zarar görmeden ayrılmasını sağlayan isimlerin başında gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar sosyal medyada tam anlamı ile itibar suikastine uğruyor. Son olarak Akar'ın bir fotoğrafı saldırganla birlikte denilerek dolaşıma sokuldu. Oysa saldırgan denilen kişi şehidin babasından başkası değildi.

Pazar günü Ankara Çubuk'ta şehit cenazesi vardı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da önceden haber vermeden katıldığı cenazede aralarında şehidin akrabalarının da olduğu bir grubun saldırısına uğradı. 

Bu sırada Kılıçdaroğlu'nun korumaları kadar öfkeli kalabalığı sakinleştirmek için uğraşanların başında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bulunuyordu. 

Kılıçdaroğlu'nun bölgedeki bir evde korumaya alınmasını sağlayan Akar daha sonra da halkı sakinleştirmek için bir konuşma yapmıştı. Konuşmada tamamen öfkeyi dindirmek adına söylendiği açık olan sözleri üzerinde Akar'a sosyal medyada linç girişimi başlatıldı. 

PKK ve FETÖ'ye yakın hesaplarca körüklenen Akar ve Soylu'yu hedef alan görevden alınsın çağrıları son olarak Milli Savunma Bakanı ile Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişi ile ilişkili gösterme girişimi ile başka bir boyuta taşındı. 

Taziyeler sırasında çekilen fotoğrafı Instagram'da paylaşan ve Almanya kaynaklı olduğu belirtilen fotoğrafta Akar kasketli bir kişinin yanında oturmaktadır. Fotoğrafa iliştirilen notta "Alooooooo uyan Başka Türkiye yok. Buyrun Kılıçdaroğlu'na saldıran kiminle oturuyor" deniliyor. 

Saldırı Bakan Akar için itibar suikastine dönüştü!

Kiminle denilen kişi Akar. Saldıran denilen kişi ise Akar'ın solundaki kasketli kişi. Peki o kişi aslında kim? Bu paylaşımı yapan ahlaksızların sakladığı kişi cenazesinde olayların çıktığı şehidin babasından başkası değil. Yani Akar saldırganla değil bizzat şehidin babası ile oturuyor. FETÖ'cü hesaptan yapıldığı belirtilen paylaşımın tek amacı ise 15 Temmuz'da darbenin yanında yer almayarak Türkiye'yi şer örgütünün oyununa çomak sokan Akar'ın itibarını sarsmak, siyaseten linç etmek. 

Saldırı Bakan Akar için itibar suikastine dönüştü! - Resim : 2

Saldırı Bakan Akar için itibar suikastine dönüştü! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Hulusi Akar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.