Saldıracak yer bulamayınca çareyi saçmalamakta buldu

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG muhteşem bir törenle banttan indi. TOGG, dünya basınında geniş yer bulurken muhalefet kanadını yine rahatsız etti. Son olarak yerli ve milli olan her şeye alerjisi olan Yılmaz Özdil’den saçma bir paylaşım geldi. Özdil’e ilk tepki ise vatandaştan geldi.

SÜPER HABER ÖZEL

Üretim bandından inen yerli otomobil TOGG, muhalefet kanadını rahatsız etti. Yerli ve milli üretime karşı sürekli eleştirileriyle dikkat çeken Sözcü yazarı Yılmaz Özdil bu kez TOGG’u hedef aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdil “Reno var, Pejo var, bunun adı da Reco olsun…” paylaşımı yaparken tweete tepki gösteren vatandaşlar, " Türkiye iyi şeylere layık deyip yapılan iyi şeyleri karalamaya çalışmak ne anlaşılmaz bir çelişki." cevabını verdi.

YILMAZ ÖZDİL’İN PAYLAŞIMINA TEPKİ

 

Saldıracak yer bulamayınca çareyi saçmalamakta buldu ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.