Saklı Dizisine Final Yapan Menajerimi Ara Kadrosundan Transfer! Öyle Bir İsim Geldi Ki! Renk Katacak

The Affair adlı dizinin uyarlaması olarak ekrana çıkmaya hazırlanan Saklı dizisinin çekimleri başladı. Setten ilk gelen görüntüler ve ekip birbiriyle kısa zaman içinde kaynaştı fakat projeye katılan isimleri yenileri ilave edilmeye devam ediyor.

The Affair adlı dizinin uyarlaması olarak ekrana çıkmaya hazırlanan Saklı dizisinin çekimleri başladı. Setten ilk gelen görüntüler ve ekip birbiriyle kısa zaman içinde kaynaştı fakat projeye katılan isimleri yenileri ilave edilmeye devam ediyor.

Star TV ekranlarında geçtiğimiz pazar akşamı 45. ve final bölümü ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinde Jülide olarak rol alan Nazlı Senem Ünal Saklı dizisinin kadrosunda yer aldığı ortaya çıktı.

Saklı Dizisine Final Yapan Menajerimi Ara Kadrosundan Transfer! Öyle Bir İsim Geldi Ki! Renk Katacak

Ünal'ın adı ilk olarak Organize İşler, Sazan Sarmalı adlı 2019 yapımı sinema filminde duyulmuştu. Sonrasında Aykut Enişte isimli filmde kısa bir yerde rol alan ünlü oyuncu daha sonra Çok Güzel Hareketler 2 kadrosuna katıldı. Nazlı Senem Ünal performansı izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Nazlı Senem Ünal Menajerimi Ara Dizisi İle Öne Çıktı

 

Jülide karakteri ile hikayede bulunan Nazlı Senem Ünal gazeteci Birsen Altıntaş'ın kulis haberlerine göre şimdi de yeni bir dizinin kadrosunda yer almaya hazırlanıyor. 

Saklı Dizisine Final Yapan Menajerimi Ara Kadrosundan Transfer! Öyle Bir İsim Geldi Ki! Renk Katacak - Resim : 2

Saklı isimli dizi için Fırat Çelik uzun bir süreden sonra setlere çıkmayı kabul etti. Ve yaşamakta olduğu Paris'ten İstanbul'a dönüş yaptı. Çelik ile beraber dizide güçlü isimler yer alıyor. Hazar Ergüçlü, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar gibi ünlü oyuncular bu dizide başrolde olarak buluştu.

Saklı Dizisinin Çarpıcı Hikayesi

 

Senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı yönetmenliğini Can Teker ile beraber yaptığı Saklı dizisinin çekimlerinin eğlenceli geçtiği de setten gelen haberler arasında yer alıyor. Aynı anda farklı bakış açılarının kişilerin hayatlarını ne kadar değiştirdiğini şahit olacağımız bir dizi olacak. 

Çok çarpıcı hikaye kurgusu ile hayranları derinden etkileyecek. Kendi değer yargıları ile gerçeği bulma arayışı sunacak olan dizi, İspanya'dan sonra ilk kez Türkiye'de yapılan uyarlamayla izleyici ile buluşacak.

Saklı Dizisine Final Yapan Menajerimi Ara Kadrosundan Transfer! Öyle Bir İsim Geldi Ki! Renk Katacak ile ilgili etiketler Menajerimi Ara
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.