Sakaryaspor'da deprem... Teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollar ayrıldı

Sakaryaspor'da teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollar ayrıldı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftalardır liderliğini sürdüren Yeşil-Siyahlılar'da 2. sıradaki 1461 Trabzon FK ile puan farkı 1'e inince fatura hocaya kesildi. "Teknik sorumlumuz Ercümend Coşkundere ile karşılıklı anlaşma sonucunda yollarımızı ayırmış bulunmaktayız."

Sakaryaspor'da teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollar ayrıldı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftalardır liderliğini sürdüren Yeşil-Siyahlılar'da 2. sıradaki 1461 Trabzon FK ile puan farkı 1'e inince fatura hocaya kesildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Teknik sorumlumuz Ercümend Coşkundere ile karşılıklı anlaşma sonucunda yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisi ve ekibine bugüne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Sakaryaspor, Coşkundere ile ligde çıktığı 31 maçta 20 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda topladığı 68 puanla grupta lider durumda bulunuyor.

Sakaryaspor'un 8 maçlık yenilmezlik serisi cumartesi günü Afyonspor deplasmanında sona ermişti.

Sakaryaspor'da deprem... Teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollar ayrıldı

Sakaryaspor'da deprem... Teknik direktör Ercümend Coşkundere ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Sakaryaspor Ercümend Coşkundere
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.