Sakaryaspor Vanspor rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup Play Off çeyrek final rövanş maçında Sakaryaspor ile Vanspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Sakaryaspor Vanspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup Play Off çeyrek final rövanş maçında Sakaryaspor sahasında Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda Vanspor’u konuk ediyor. İlk maçta rakibini deplasmanda 2-0 devirmeyi başaran Sakaryaspor rakibini buradan da eli boş göndermek istiyor.

16 Mayıs 2021 Pazar akşamında saat 20.00’da başlayacak Sakaryaspor Vanspor maçı TV264 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor Vanspor rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

12 Mayıs’ta Van Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Sakaryaspor rakibini Ali özgün ve Berk İsmail Ünsal’ın attığı gollerle 2-0 mağlup etmesini bilmişti. Karşılaşmada herhangi bir şekilde Sakaryaspor galip geldiği berabere kaldığı ya da 1 farklı yenildiği takdirde adını yarı finale yazdıracak.

Vanspor ise 3-1 yada 4-2 gibi herhangi bir iki farklı galibiyet halinde tur atlayan taraf olacak. Mücadele 2-0 Vanspor’un üstünlüğü ile sona ererse uzatmalara orada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına gidilecek.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
Tarih: 16 Mayıs 2021 Pazar
Saat: 20.00
Yayın: TV264

TV264 FREKANS BİLGİLERİ

Yayın Tipi SD

Paket Adı

TÜRKSAT MPEG-4 PAKET 29

Şifre : Şifresiz Frekans : 12685

Sinyal Oranı : 27500 Fec : 2/3

VideoPid : 6824 AudioPid : 6924

Polarizasyon : H - Yatay

Uydu : T3A Kapsama : Batı

Sakaryaspor Vanspor rövanş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Vanspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.