Sakaryaspor Tuzlaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

TFF 1. Lig 3. hafta maçında Sakaryaspor ile Tuzlaspor takımları karşı karşıya geliyor. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Tuzlaspor deplasmanda Sakaryaspor karşısında çıkış arıyor. İşte, Sakaryaspor Tuzlaspor maçının tarihi ve saati…

TFF 1. Lig 3. hafta maçında Sakaryaspor sahasında Tuzlaspor’u konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alan yeşil siyahlılar sadece 1 puanı bulunan Tuzlaspor’u da geçerek Süper Lig özlemini dindirmek istiyor.

Sakaryaspor Tuzlaspor maçı ne zaman?

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’da 29 Ağustos 2022 Pazartesi akşamında saat 21.00’da başlayacak Sakaryaspor Tuzlaspor maçı Bein Sports 2 ile TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Sakaryaspor Tuzlaspor

Sakaryaspor son haftada deplasmanda Altınordu’yu 2-0 devirerek 3 puanla 8. sırada yer alırken; Tuzlaspor’da evinde Bandırmaspor’a 2-0 kaybederek 1 puanla 17. sırada kaldı. İki takım arasında son olarak 2 Şubat 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı Sakaryaspor sahasında 2-1 kazanmıştı.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
Tarih: 29 Ağustos 2022 Pazartesi
Saat: 21.00
Yayın: Bein Sports 2, TRT Spor

Sakaryaspor Tuzlaspor maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.