Sakaryaspor Sarıyer'i dağıttı

TFF 2. Lig play-off yarı final ilk maçında Sakaryaspor, Sarıyer'i konuk etti. Sakarya taraftarının akın ettiği maçta kazanan ev sahibi oldu. Berk İsmail Ünsal attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı olurken, diğer goller Oğuz Kocabal ve Savaş Tağa'dan geldi.

TFF 2. Lig'de normal sezonu 69 puanla 4. sırada bitiren Sakaryaspor, 68 puanla 5. sırada tamamlayan Sarıyer ile Spor Toto 1. Lig play-off yarı finali ilk maçında karşı karşıya geldi. Yeni Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Sakaryasporlu taraftarlar büyük ilgi gösterdi ve 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler.

Taraftar desteğini de arkasına alan Sakarya, Sarıyer'e şans tanımadı, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın rövanşı 21 Mayıs Salı günü İstanbul’da Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda saat 16.00’da yapılacak. Menemen ve Keçiörengücü’nden sonra 1. Lig’e yükselecek son takımın belli olacağı 2. Lig Play-Off finali, 28 Mayıs Salı günü, tarafsız sahada oynanacak.

Berk İsmail Ünsal fırtınası

Sakaryaspor'a galibiyeti getiren golleri 51 ve 70'de Berk İsmail Ünsal, 70'de Oğuz Kocabal, 90'da Savaş Tağa kaydetti. Sakaryaspor'un golcü futbolcusu Berk, Sarıyer'i de boş geçmedi ve bu sezonki gol sayısını 15'e çıkardı.

Galatasaray altyapısından yetişen golcü futbolcu, gösterdiği performansla sosyal medyayı da ayağa kaldırdı. Galatasaraylı taraftarlar Berk'in geri dönmesi için çağrıda bulundu.

Sakaryaspor Sarıyer'i dağıttı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle TRT Spor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.