Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor özet izle

Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maç özeti izlenmek için yayında. TFF 2. Lig Play Off yarı final rövanş maçında rakibi karşısında 5-1 galip gelen Sakaryaspor adını finale yazdırdı. İşte Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maç özeti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup yarı final rövanş maçında Sakaryaspor ile Kırşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelede Sakaryaspor rakibi Kırşehir Belediyespor karşısında mücadeleyi 5-1 kazandı.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 20.00’da başlayan Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor maçının ilk yarısını ev sahibi ekip 2-0 önde tamamladı. Goller 21. dakikada Nur Fatih Aydın’dan ve 45-3’de Burak Öksüz’den geldi.

Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor özet izle

İkinci yarıda 62. dakikada Volkan Altınsoy’un golü ile farkı 1’e indiren Kırşehir Belediyespor yeniden umutlansa da 66. dakikada sahneye tekrardan çıkan Nuri Fatih Aydın farkı yeniden 2’ye çıkartarak skoru 3-1 yaptı. 86. dakikada Hakan Aslantaş ise skoru 4-1'e getirdi. Berk İsmail Ünsal ise 90+3'de skoru 5-1 yaparak Sakaryaspor adını finale yazdırmayı başardı.

Sakaryaspor bu maçtan aldığı galibiyet ile TFF 2. Lig Play Off finalinde 28 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

Sakaryaspor Kırşehir Belediyespor özet izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.