Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig 2022-2023 sezonu ilk hafta maçında Sakaryaspor ile Göztepe karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman sorusunun yanıtını arıyor.

TFF 1. Lig 2022-2023 sezonu ilk hafta maçında Sakaryaspor sahasında Göztepe’yi konuk ediyor. İki kardeş kulübün mücadelesi büyük bir heyecanla beklenirken uzun bir aradan sonra yeniden 1. Lig’e yükselen yeşil siyahlılar ilk maçından taraftarlarının önünde galibiyet planları yapıyor. Peki, Sakaryaspor Göztepe maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Sakaryaspor Göztepe Maçı Ne Zaman?

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda 14 Ağustos Pazar akşamında oynanacak Sakaryaspor Göztepe maçı saat 20.00'dan itibaren Bein Sports MAX 1 ekranlarından calı yayınlanacak.

Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Sakaryaspor ile Göztepe takımları tarihlerinde daha önce 13 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 6’sını Sakaryaspor, 5’ini Göztepe kazanırken 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

İki takım son olarak 31 Ekim 2012 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda karşı karşıya gelmiş, İzmir’de oynanan maçı Göztepe takımı 2-1 kazanmıştı.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
Tarih: 14 Ağustos 2022 Pazar
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports MAX 1

Sakaryaspor Göztepe maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Göztepe TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.