Sakaryaspor Etimesgut Belediyespor Canlı Skor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 15. hafta maçında lider Sakaryaspor sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk ediyor. Taraftarlar ise Sakaryaspor Etimesgut Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 15. hafta maçında lider Sakaryaspor evinde Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Üst üste 6 maçını da kazanarak kendisini zirvede bulan Etimesgut Sakaryaspor, orta sıralardan kurtulmak isteyen Etimesgut Belediyespor karşısında da kazanmak istiyor.

Sakaryaspor Etimesgut Belediyespor Maçı Ne Zaman?

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda 27 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak Sakaryaspor Etimesgut Belediyespor maçı TV264 kanalından canlı yayınlanacak.

Son hafta maçında sahasında Velimeşespor’u 3-2 deviren Sakaryaspor 32 puanla zirvede yer alırken geçen hafta sahasında Van Spor ile 1-1 berabere kalan Etimesgut Belediyespor ise 19 puanla 12. sırada bulunuyor. İki takım arasında son olarak 2 Mayıs 2021 tarihinde oynanan karşılaşmayı Sakaryaspor sahasında 4-2 kazanmıştı.

Sakaryaspor Etimesgut Belediyespor Canlı Skor

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
Tarih: 27 Kasım 2021 Cumartesi
Saat: 15.00
Yayın: TV264

 

Sakaryaspor Etimesgut Belediyespor Canlı Skor ile ilgili etiketler Sakaryaspor Etimesgut Belediyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.