Sakaryalılara 'kimyasal gaz' uyarısı

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan hayati bir uyarı geldi. Yangın dumanı nedeniyle kimyasal gazın ortaya çıktığını söyleyen Kınık, "Kapı ve pencereleri kapatın" dedi.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan bir fabrikada meydana gelen patlamalar sürerken, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık da konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada bölgeye Kızılay Afet ekiplerinin gönderildiğini söyleyen Kınık, kimyasal gaz uyarısında bulundu.

KAPI EŞİKLERİNE ISLAK HAVLU KOYUN!

"Patlamanın yaşandığı bölgeye yakın yerleşim yerlerindeki insanların evlerine girip kapı ve pencerelerini kapatarak dumanı solumaması gerekiyor." diyen Kınık,  "Yoğun duman varsa kapı eşiklerine ıslak havlu koyulabilir. Kimyasal olarak sağlığı olumsuz etkileyebilecek bir gaz." ifadesini kullandı.

Sakaryalılara 'kimyasal gaz' uyarısı

Sakaryalılara 'kimyasal gaz' uyarısı ile ilgili etiketler Kızılay Sakarya Kerem Kınık patlama Havai Fişek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.