Sakarya'dan acı haber! Sel sularına kapılan yaşlı adamın cansız bedeni bulundu

Sakarya'da etkili olan kuvvetli yağış sele neden olmuştu. Sel sularına kapılan 78 yaşındaki Sami Özkul isimli vatandaşın cansız bedeni, evinden 2 buçuk kilometre uzaklıkta Mudurnu Çayı’nda bulundu.

Sakarya genelinde etkili olan sağanak yağış sonrasında oluşan sele kapılan 78 yaşındaki Sami Özkul isimli vatandaşın cansız bedeni, evinden 2 buçuk kilometre uzaklıkta Mudurnu Çayı’nda bulundu. 

Sakarya'dan acı haber! Sel sularına kapılan yaşlı adamın cansız bedeni bulundu

 

Ekipler yaşlı adamın bulunması için bölgeyi didik didik aradı. Ekiplerin çalışmaları sürdürürken Özkul’un ailesi de evlerinde ümitli bekleyişlerini sürüyordu.

 

Sakarya'dan acı haber! Sel sularına kapılan yaşlı adamın cansız bedeni bulundu - Resim : 2

ARKADAŞI GİTTİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞ

Sele kapılan yaşlı adamın oğlu Selami Özkul, “Elektrik direğini düzeltiyormuş sanırım o esnada kaldırmak isterken suya düşmüş, sabah saat 07.30 sıralarında. Direk sallanıyormuş, Akyazı'daydım ben haber geldi suda kaybolmuş, bulamadık. Telefonla haber verdiler, daha sonrasında geldim buraya bulamadık hala aranıyor. Bu bölgede arkadaşı ile birlikte geziyormuş o esnada ben yukarıya derenin başına gideceğini söylemiş. Daha sonrasında arkadaşı gittiğini düşünmüş, o esnada sele kapılmış. Ekipler arama çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Sakarya genelinde etkili olan sağanak yağış sonrasında Akyazı ilçesinde oluşan sel felaketinde sulara kapılıp kaybolan 78 yaşındaki vatandaşın cansız bedeni, evinden 2 buçuk kilometre uzaklıkta Mudurnu Çayı’nda bulundu.

İHA

Sakarya'dan acı haber! Sel sularına kapılan yaşlı adamın cansız bedeni bulundu ile ilgili etiketler Sakarya Sel (Doğa olayı) kayıp Sami Özkul

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.