Sakarya'daki vahşette yeni detay!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde farklı çantalara koyulmuş ceset parçaları bulunmuştu. Parçalar üzerinde yapılan inceleme sonucu cesedin 18 yaşından büyük bir erkeğe ait olduğu ve balta benzeri bir aletle parçalara bölündüğü tespit edildi.

Türkiye günlerdir Sakarya'nın Serdivan ilçesinde meydana gelen vahşeti konuşuyor. Yazlık mahallesinde bulunan Çark deresi içerisinde akşam saatlerinde bir çanta gören vatandaşlar emniyet güçlerine haber verdi.

ET VE KEMİK DOLU ÇANTALAR BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, farklı çantalar içerisinde kemik ve et parçaları buldu. Ceset parçaları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde bulunan Otopsi Merkezi'ne götürdü. 

Sakarya'daki vahşette yeni detay!

POŞET İÇERİSİNDEN AYAK ÇIKTI

Dün yine aynı bölgede geniş çaplı arama başlatan polis ekipleri et ve kemik parçalarının olduğu yeni çantaya ve bir poşete ulaştı. Çanta içerisinde et ve kemik bulunurken, poşetin içerisinde ayak ve eşyalara rastlandı.

Sakarya'daki vahşette yeni detay! - Resim : 2

18 YAŞINDAN BÜYÜK BİR ERKEĞE AİT

Otopsi Merkezi'nde getirilen üst gövdenin bir kısmı ve iki koldan farklı parçalar ve iki bacaktan farklı parçalar ile ayak üzerinde yapılan ilk inceleme tamamlandı.

İncelemeler sonucu cesedin 18 yaşından büyük bir erkeğe ait olduğu tespit edildi.

DNA RAPORU KAYIP KİŞİLERLE KARŞILAŞTIRILACAK

Ceset parçalarından alınan doku örnekleri ise Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Adli Tıp Kurumu'ndan çıkacak DNA raporu, kaybolan kişilerle karşılaştırılacak.

YAĞIŞ NEDENİYLE ÇALIŞMALARA ARA VERİLDİ

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bölgede geniş çaplı arama çalışmalarının devam edeceği, ancak etkili olan sağanak yağış nedeniyle çalışmalara ara verildiği bildirildi.

 

 

Sakarya'daki vahşette yeni detay! ile ilgili etiketler Sakarya cinayet Ceset polis adli tıp
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.