Yabancı uyruklu adam, köprünün ayaklarına kendisini astı

Sakarya'da, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir 32 yaşındaki adam, bilinmeyen bir nedenden dolayı dere üzerinde yer alan köprünün ayaklarına kendisini asarak canına kıydı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, 32 yaşındaki Irak uyruklu Hisham Mohsen Taha, henüz bilinmeyen bir nedenle Çark Deresi üzerindeki köprünün ayaklarına kendisini astı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR DURUMU POLİSE BİLDİRDİ

Gece saatlerinde, Adapazarı Şeker Mahallesi Çark Caddesi üzerinde bulunan Çark Köprüsü'nün ayaklarının olduğu kısımda bir kişinin kendini astığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil ekibi geldi. Yapılan incelemede Irak uyruklu Hisham Mohsen Taha'nın öldüğü belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Taha'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

(DHA)



Yabancı uyruklu adam, köprünün ayaklarına kendisini astı ile ilgili etiketler Sakarya Adapazarı İntihar yabancı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.