Anne ve kızı odalarında öldürüldü! Oteldeki cinayetin sırrı çözüldü

Sakarya'da polis bu sabah bir termal otelde kalan anne ve kızın cansız bedenlerini buldu. Korkunç cinayete kurban gittikleri anlaşılan anne kızın ölümünün sırrı çözüldü. Soğukkanlılıkla işlenen cinayetleri ailenin damadının işlediği ortaya çıktı.

Taraklı'da İ.K., boşanma aşamasında olduğu eşi Gülsüm Zeynep Karapekmez (40) ile kayınvalidesi Melahat Ünlütürk’ü (70) tatil yaptıkları termal otelin odasında tabanca ile vurarak öldürdü.

Anne ve kızı odalarında öldürüldü! Oteldeki cinayetin sırrı çözüldü

TABANCA İLE ART ARDA ÖLDÜRDÜ

Sabah saatlerinde oda temizliğine gelen görevliler, Melahat Ünlütürk ile kızı Gülsüm Zeynep Karapekmez'i kanlar içerisinde buldu.

Kamera görüntülerini inceleyen polis, Gülsüm Zeynep Karapekmez’in boşanmak üzere olan eşi İ.K.’nin otele geldiğini, gece saatlerinde eşi ve kayınvalidesini öldürdüğünü belirledi.

CEZAEVİNDEN ÇIKIP ÖLDÜRDÜ

Polis, İ.K.'nin kaçtığı otomobilin plakasını belirledi. Polis ve jandarma ekipleri, İ.K.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Anne ve kızı odalarında öldürüldü! Oteldeki cinayetin sırrı çözüldü - Resim : 2

Adam öldürme ve yaralama suçlarından 20 suç kaydının olduğu ifade edilen İ.K.'nin bir süre önce cezaevinden çıktığı bildirildi. (DHA)

 

 

 

Anne ve kızı odalarında öldürüldü! Oteldeki cinayetin sırrı çözüldü ile ilgili etiketler Sakarya anne ve kızı öldürüldü anne ve kız termal tesis termal otel
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.