Sakarya'da oynanacak olan Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Hull City maçı hakkında tüm bilgiler!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, bu hafta İngiltere Championship takımlarından Hull City ile karşı karşıya gelecek. Sezona Avusturya'da hazırlanan Sarı-lacivertliler ile Hull City bu hafta hazırlık maçı oynayacak. Peki Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte heyecanla beklenen maçla ilgili detaylar...

Yeni teknik direktör Jorge Jesus ile yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda olacak? İşte tüm detaylar...

FENERBAHÇE - HULL CITY HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı, 10 Temmuz Pazar günü saat 20:30'da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşma ise S Sport üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz ile İngiltere Championship takımlarından Hull City arasında 10 Temmuz Pazar günü Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak dostluk maçının başlama saati 21.30’dan 20.30’a alınmıştır" denildi.

Hull City Association Football Club Yorkshire'da 1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübüdür. 2021-22 sezonunda EFL Championship'te mücadele edecektir. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir.

FENERBAHÇE'DE MORALLER YÜKSEK

Fenerbahçe yeni sezon hazırlık çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. Süper Lig'de yeni sezon öncesi 5 hazırlık maçına çıkan sarı lacivertli ekip, bu maçların 4'ünü kazandı ve bir beraberlik aldı. Son olarak Macar ekibi Mol Fehervar ile karşılaşan Fenerbahçe'de genç isimlerin performansı dikkat çekti.

EMRE MOR VE ARDA GÜLER YILDIZLAŞTI

Fenerbahçe, Mol Fehervar ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazanarak galibiyetlerine bir yenisini ekledi. Karşılaşmada genç oyuncu İsmail Yüksek performansıyla ayakta alkışlanırken, oyuna sonradan dahil olan Arda Güler ve Emre Mor'un iyi paslaşmaları gözlerden kaçmadı.

Sakarya'da oynanacak olan Fenerbahçe - Hull City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Hull City maçı hakkında tüm bilgiler! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Acun Ilıcalı Hull City jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.