İkinci patlamanın yaşandığı o bölge havadan görüntülendi

Sakarya'da 3 askerin şehit, 6 askerin de yaralandığı ikinci patlamanın yaşandığı dağlık alan havadan görüntülendi. Patlamanın ardından bölgeye, sağlık, itfaiye, güvenlik, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Taşkısı mevkisinde dağlık alanda patlama yaşandı. 3 askerin şehit, 6 askerin de yaralandığı patlamanın ardından bölgeye, sağlık, itfaiye, güvenlik, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Öte yandan İkinci patlamanın yaşandığı olay yeri drone ile havadan görüntülendi.

İkinci patlamanın yaşandığı o bölge havadan görüntülendi

(AA)

İkinci patlamanın yaşandığı o bölge havadan görüntülendi ile ilgili etiketler Sakarya patlama Havai Fişek Adapazarı asker Jandarma Şehit nakliye yaralı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.