Sakarya'da helallik isteyip nehre giren genç kayboldu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Sakarya Nehri’nde kaybolan 20 yaşındaki Emirhan Henden'in suya girdiği esnada arkadaşları tarafından çekilen son videosu ortaya çıktı. Emirhan’ın, arkadaşlarına iki kez üst üste 'hakkınızı helal edin' diyerek helallik istediği ve yüzmeye başladığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi üzerinden geçen Sakarya Nehri’nde dün yaşanan olayda; Emirhan Henden isimli genç, Sakarya Nehri’nde bulunan botun ipini yakalayabilmek için suya indi. Nehirde yüzmeye başlayan Emirhan, bir süre sonra gözden kayboldu.

Sakarya'da helallik isteyip nehre giren genç kayboldu

ARKADAŞLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE SUDA KAYBOLDU

Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler suda kaybolan Emirhan’ı bulabilmek için çalışma başlattı. Arkadaşlarının gözü önünde suda kaybolan Emirhan’ı bulmak için ekipler olayın ikinci gününde de çalışmalarını sürdürüyor. Emirhan’ı arama çalışmaları esnasında anne ve babasının feryatları ise yürekleri dağladı.

Sakarya'da helallik isteyip nehre giren genç kayboldu - Resim : 2

''BEN GİDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN''

Öte yandan, Emirhan’ın suya girdiği esnada ise arkadaşları ilginç bir video kaydetti. Cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınan görüntülerde; Emirhan’ın, arkadaşlarından iki kez helallik isteyerek, “Arkadaşlar ben gidiyorum, hakkınızı helal edin. Onca yıllık şeyimiz var, insan bir nereye gidiyorsun der” dediği anlar yer aldı. Daha sonrasında yüzmeye başlayan Emirhan’dan bir daha haber alınamadı.

Sakarya'da helallik isteyip nehre giren genç kayboldu - Resim : 3

Sakarya'da helallik isteyip nehre giren genç kayboldu - Resim : 4

Sakarya'da helallik isteyip nehre giren genç kayboldu - Resim : 5

(İHA)

Sakarya'da helallik isteyip nehre giren genç kayboldu ile ilgili etiketler Sakarya Karasu Sakarya Nehri Emirhan Henden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.