Sakarya'da 'eğitim uçağı düştü' iddiası! Küçük bir çocuğun ihbarı çıktı...

Sakarya'da vatandaşların eğitim uçağı düştü ihbarı yapması üzerine olay yerine çok sayıda acil yardım ekibi sevk edildi. Uçağın düştüğünü küçük bir çocuğun gördüğü, dedesinin de ihbarda bulunduğu öğrenildi. Ekiplerin arazide yaptığı arama çalışmasında herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

Edinilen bilgiye göre Pamukova ilçesi Gökgöz Mahallesi mevkisinde uçak düştüğünü iddia eden vatandaşlar, durumu 112 acil yardım ekiplerine bildirdi.

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmezken bölgede siren seslerinin olduğundan söz ediliyor..

HERHANGİ BİR BULGUYA RASTLANILMADI

Uçağın düştüğünün belirtildiği Gökgöz Mahallesi'ne gelen ekipler, dron ile arama çalışması başlattı. Ekiplerin arazide yaptığı arama çalışmasında herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

KÜÇÜK BİR ÇOCUĞUN İHBARI ÇIKTI

Uçağın düştüğünü küçük bir çocuğun gördüğü, dedesinin de ihbarda bulunduğu öğrenildi. Ekiplerin arama çalışması devam ediyor.

Kaynak: İHA, DHA

Sakarya'da 'eğitim uçağı düştü' iddiası! Küçük bir çocuğun ihbarı çıktı... ile ilgili etiketler Sakarya uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.