Sakarya'daki doğal gaz patlaması görüntülerini izle! Son dakika Sakarya Valiliği ne dedi?

Sakarya'daki doğal gaz patlaması görüntülerini izle! Sakarya'nın Arifiye ilçesinde patlama meydana geldi. Son dakika görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. İşte Sakarya'daki doğal gaz patlaması görüntülerini izle!

Sakarya'daki doğal gaz patlaması görüntülerini izle! Sakarya'da meydana gelen patlama sonrası sosyal medyada kullanıcılar panik yaşadıklarına dair patlamayla ilgili paylaşımlarda bulundu. Son dakika... Sakarya'daki doğal gaz patlaması görüntülerini izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları;

 

SAKARYA VALİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir patlamayla ilgili açıklama yaptı. Vali Nayir, "Saat 07.30 gibi ulaştı. Yangın ihbarı şeklindeydi. Doğalgaz ana iletim hattında bir yangın olduğu, o bölgede de heyelan riskine ait çalışmaların yapıldığı bilgiler de var. Bizim ilk tahminimiz, değerlendirmemiz bu heyelana bağlı bir doğalgaz sızıntısı ve yangını çıkmış olabilir diye düşünüyoruz. Can kaybı ve yaralı yok. Kısa zamanda biteceğini tahmin ediyoruz." dedi.

Sakarya'daki doğal gaz patlaması görüntülerini izle! Son dakika Sakarya Valiliği ne dedi?

Patlamayla ilgili ilk bilgiyi DHA Muhabiri Aziz Güvener aktardı. Güvener, alev topunun tüm kentte görüldüğünü söyledi. Güvener şunları anlattı: "Olayı şu anda yakından gören kimse yok. Sabah saatlerinde 07.50'de bir patlama sesi ve alev topu meydana geldi. Bu alev topu Sakarya'nın tüm mahallelerinden görülüyor."

Kemaliye köyünde yaşayan bir görgü tanığı "Biz önce deprem sandık. Şu anda ekipler müdahale etti, yangın kontrol altına alındı" dedi.

 SAKARYA

Sakarya, Türkiye'nin bir ili ve en kalabalık yirmi ikinci şehri.

2016 yılı sonu TÜİK verilerine göre İl Nüfusu: 976.948'dir. 16 İlçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 665 mahalle bulunmaktadır.

Marmara Bölgesi'nin Çatalca-Kocaeli Bölüm'ünde yer alır.

Sakarya'nın kuzeyinde Karadeniz, batısında Kocaeli, Bursa, doğusunda Düzce ve güneyinde de Bolu ile Bilecik bulunmaktadır. Sakarya Nehri, Sakarya'nın Karasu ilçesinde Karadeniz'e dökülür.

Sakarya'da ekonomisinde tarımın önemli bir yeri vardır. Hendek, Karasu ve Kocaali ilçelerinde fındık yetiştiriciliği mevcuttur.[4] Ayrıca mısır tarımı da yapılmaktadır. Sakarya'da sanayi son zamanlarda gelişmeye başlamıştır. Son yıllarda kurulan sanayi kuruluşları bu sanayileşmeyi daha da artırmıştır. Sakarya, bir milyona yaklaşan toplam nüfusuyla İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Balıkesir'in ardından Marmara Bölgesi'nin en büyük beşinci şehridir.

İşte sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları;

 

Sakarya'daki doğal gaz patlaması görüntülerini izle! Son dakika Sakarya Valiliği ne dedi? ile ilgili etiketler Sakarya Son dakika doğal gaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.