Canlı yayını mum ışığında yaptılar

Sakarya'da yayın yapan yerel televizyon kanalı TV264, kentteki elektrik kesintilerine çözüm bulamayan işletmeci firmayı mumlarla protesto etti.

Sakarya, Kocaeli bölgesine elekrtik dağıtımı sağlayan firma, vatandaşlar tarafından yoğun eleştirilerin hedefi haline geldi. 

Kış aylarında yaşanan elektrik kesintilerinden sıkılan vatandaşların sorunlarını ekrana taşıyan Sakarya’da yayın yapan TV264 ise ilginç bir protestoya imza attı.

Her Cuma akşamı yayınlanan ‘Gazeteciler Soruyor’ programı, bu hafta mum ışığında sunuldu.

İlginç anlara sahne olan program ile şehirde yaşanan kesintiler sebebi ile firmaya bir kez daha tepki gösterildi.

BIKTIRAN ELEKTRİK KESİNTİLERİNE MUMLU CANLI YAYIN

Programın moderatörü olan gazeteci Zafer Tokuş, “Aslında böyle bir romantik hava oluşturmamızın sebebi son aylarda biz Sakaryalıların çokça alışık olduğu bir manzara özellikle bu mumlar, sürekli olarak hayatımızın olağan bir parçası. Çünkü artık bıktıran elektrik kesintileri nedeniyle mumlar, floresan lambaları, aküler, jeneratörler Sakaryalıların bir vazgeçilmezi oldu. Sakarya’da artık bütün evlerde mumlar var. Burası Adapazarı her an elektrikler kesilebilir. Geride bıraktığımız günlerde Sakarya’da yağan kar sonrasında birçok ilçe ve bölgede elektrikler kesildi. Elektrikler kesilince binlerce Sakaryalı şuan ki görülen manzara ile saatlerini, kış gecelerini geçirmek zorunda kaldılar. Sakaryalılar 21’inci yüzyılda elektriksiz günler yaşıyor” diyerek programı başlattı.

(İHA)

Canlı yayını mum ışığında yaptılar

Canlı yayını mum ışığında yaptılar ile ilgili etiketler Sakarya Elektrik TV 264 kesinti firma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.