Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Duran koronavirüse yenildi

Sakarya Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Aziz Duran koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran AK AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "Meşakkatli ve çetin süreçlere rağmen kalıcı, faydalı, verimli ve güzel eserler bırakmayı başardı. Eserleriyle halkımızın gönlünde hep var olacak inşallah." dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Aziz Duran'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Duran, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeniyle yoğun bakımdaydı.

"ESERLERİYLE HALKIMIZIN GÖNLÜNDE HEP VAR OLACAK"

Acı haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'dan geldi. 

Yavuz, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yavuz, şu ifadeleri kullandı:

"Aziz Duran başkanımız, zor bir zamanda (1994) Belediye Başkanı oldu. Depremle yerle bir olmuş şehri ayakta tutmaya çalıştı. Meşakkatli ve çetin süreçlere rağmen kalıcı, faydalı, verimli ve güzel eserler bırakmayı başardı. Eserleriyle halkımızın gönlünde hep var olacak inşallah.

Covid-19 rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede Rahmeti Rahmana kavuşan değerli büyüğümüz Aziz Duran beye rahmet diliyorum. Başta kıymetli eşi Nesrin ablamız olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır niyaz ediyorum. Rabbim, cennette buluştursun."

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Duran koronavirüse yenildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Duran koronavirüse yenildi - Resim : 2

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aziz Duran koronavirüse yenildi ile ilgili etiketler Sakarya Belediye Başkanı Ali İhsan Yavuz aziz duran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.