Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı kim hangi partide?

Sakarya'da bulunan havai fişek fabrikasında yaşanan patlama akabinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin hangi partide olduğu ve belediye başkanının kim olduğu araştırılıyor.

Sakarya’da havai fişek fabrikasında yaşanan patlama sonrasında Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin hangi partinin olduğu ve belediye başkanının kim olduğu merak konusu haline geldi.

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında yaşanan patlama sonrasında 2 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve 73 kişinin de yaralandığı kaydedildi. Patlamanın yaşanmasından hemen sonra halkın deprem olduğunu sanarak kendilerini sokağa atması gözlerden kaçmadı.

31 Mart 2019 yerel seçim sonuçlarına göre Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni yüzde 65.04 oy oranı ile AK Parti adayı Ekrem Yüce kazanmıştı.

EKREM YÜCE KİMDİR?

1954 yılında Sakarya’nın Geyve ilçesinde dünyaya gelen Ekrem Yüce, ilk ve orta öğrenimini Pamukova’da tamamladıktan sonra lise öğrenimlerini de Kırklareli Atatürk Lisesi ile Adapazarı İmam-Hatip Okulu’nda bitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Ekrem Yüce, 2003 - 2011 yılları arasında da ÇAYKUR Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdür görevinde bulunduktan sonra son olarak ÇAYKUR'un Genel müdürlüğünü yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı kim hangi partide? ile ilgili etiketler Sakarya ekrem yüce Sakarya Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.