Sakarya 24 Kasım okullar, üniversiteler tatil mi? Yarın Perşembe günü Sakarya'da okul var mı?

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yaşanan deprem sonrasında 24 Kasım okullar tatil mi sorusuna yanıt arandı. Veliler ve öğrencilerin merak ettiklerinin arasında Sakarya'da yarın 24 Kasım üniversiteler tatil mi sorusu geldi. Peki, Perşembe günü Sakarya’da okul var mı?

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 23 Kasım gece 04.08’de 6 şiddetinde yaşanan deprem sonrasında okullara peş peşe tatil haberleri gelmeye başladı. Deprem başta Düzce olmak üzere İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa ve İzmir’den de hissedildi.

SAKARYA’DA 23 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya’da okullar 23 Kasım Çarşamba gününde 1 gün süreyle tatil ilan edildi.

SAKARYA'DA YARIN 24 KASIM OKULLAR TATİL Mİ?

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada "Değerli Hemşerilerimiz,

Düzce’de meydana gelen ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında eğiti -öğretime 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün ara verilmiştir.

Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun." ifadelerine yer verdi.

Sakarya’da yarın 24 Kasım Perşembe gününde okulların tatil ilan edilip edilmediği ile ilgili henüz net bir bilgi gelmedi.

Sakarya 24 Kasım okullar, üniversiteler tatil mi? Yarın Perşembe günü Sakarya'da okul var mı? ile ilgili etiketler Sakarya deprem Son dakika Düzce Okul tatil
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.