Sakar Şakir filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

2 Eylül Show TV yayın akışında yer alan Sakar Şakir adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Sakar Şakir hangi kanalda? Sakar Şakir oyuncuları kimlerdir?

2 Eylül Show TV yayın akışında yer alan Sakar Şakir adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Sakar Şakir 1977 yılında vizyona girmiştir..

SAKAR ŞAKİR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Sakar Şakir, ölen amcasından kendisine büyük bir miras kalan genç bir adamın başına gelenleri konu ediyor. Şakir, sakarlığı ile çevresinde nam salmış bir adamdır. Kayseri’de yaşayan Şakir’in hayatı, İstanbul’dan aldığı bir telgrafla bambaşka bir hal alır. Şakir’in İstanbul’da yaşayan amcası ölüm döşeğindedir ve ölmeden önce mirasını bırakacağı yeğenini görmek ister. Amcasının son anlarında yanında olmak isteyen Şakir, soluğu İstanbul’da alır. Ancak o henüz yoldayken amcası hayatını kaybeder. Mirasın büyük kısmının Şakir’e kaldığı öğrenen akrabaları ise, mirası onunla paylaşmak istememektedir. Tüm mirası ele geçirmek isteyen Şakir’in akrabaları, onu ortadan kaldırmanın yolunu arar. Mirasın elinden alınması için kendisini türlü oyunların içinde bulan Şakir, sakarlığı sayesinde hepsinden kurtulmayı başarır.

SAKAR ŞAKİR FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Natuk Baytan

Oyuncular: Kemal Sunal, Ali Şen, Adile Naşit

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 1s 21dk

Sakar Şakir filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Show TV Kemal Sunal Sakar Şakir filminin konusu nedir oyuncuları kimdir adile naşit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.