Şakalaşmanın sonu kötü bitti! Market çalışanlarının kovalamacası ölümle sonlandı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bir zincir markette feci bir olay meydana geldi. Markette çalışan iki arkadaşın şakalaşması kanlı bitti. Mağaza içinde birbirini kovalayan iki arkadaş, market kapısına çarpıp yaralandı. Çarpma sonucu karnından yaralan çalışanlardan biri hayatını kaybederken diğer çalışan ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Tekirdağ'da iş yerinde arkadaşıyla şakalaşırken market kapısına çarpması sonrası karnına cam batan genç yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi'ndeki bir zincir markette çalışan Berk B. (21) ile Resul Ilık (27), iş yerinde şakalaşmaya başladı.

Ilık mağaza içinde kendisini kovalayan Berk B'den kaçmaya başladı. İki arkadaş bir süre sonra mağaza çıkış kapısına çarparak düştü.

Şakalaşmanın sonu kötü bitti! Market çalışanlarının kovalamacası ölümle sonlandı

HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada kırılan kapı camı, Ilık'ın sol alt karın kısmında Berk B'nin de alnında kesik oluşturdu. Berk B. kendi imkanıyla, Ilık ise ambulansla hastaneye gitti. Ilık, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Berk B, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

AA

Şakalaşmanın sonu kötü bitti! Market çalışanlarının kovalamacası ölümle sonlandı ile ilgili etiketler Tekirdağ ölüm zincir market Şakalaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.