Şaka gibi banka soygunu: 200 lira alıp kaçtılar

Bursa'da meydana gelen bir banka soygunu duyanları hayrete düşürdü. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler bir banka şubesinin camını kırarak içeri girdi. Alarmın çalması sonrası paniğe kapılan hırsızlar vezneden 200 lira alarak kaçtı.

Bursa'da özel bir banka şubesinin camını kırarak içeri giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, alarm sisteminin devreye girmesi sonrası panik yaparak 200 lira alıp kaçtı.

Şaka gibi banka soygunu: 200 lira alıp kaçtılar

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Profesör Tezok Caddesi'nde bulunan özel bir bankanın şubesinde meydana geldi. Bankaya gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, parke taşı ve dubayla camı kırarak içeri girdi.

Şaka gibi banka soygunu: 200 lira alıp kaçtılar - Resim : 2

Alarmın çalmasıyla birlikte paniğe kapılan şüpheli ya da şüpheliler, veznelerden aldıkları paralarla olay yerinden kaçtı. 155'e düşen banka alarm ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede incelemelerde bulunurken, banka görevlileri vezneden 4 adet 50 liralık banknot çalındığını belirledi.

Şaka gibi banka soygunu: 200 lira alıp kaçtılar - Resim : 3

Polis, kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Şaka gibi banka soygunu: 200 lira alıp kaçtılar ile ilgili etiketler Bursa Banka Soygun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.