Saint-Etienne - Monaco / CANLI

Saint-Etienne Monaco canlı izle! Fransa Ligue 1'de 8. hafta heyecanı başlıyor. Saint Etienne sahasında Monaco'yu ağırlıyor. Futbolseverler tarafından ilgi çeken bu karşılaşma için internette sıkça şifresiz canlı yayın aranıyor. Eski günlerinden uzak olan Monaco Ligue 1'de 18. sırada yer arıyor ve çıkış şansı arıyor, Saint Etienne ise 5. sırada yer alıyor. Peki nefesleri kesecek Saint Etienne Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda nasıl canlı izlenir? Detaylar haberimizde...

Saint-Etienne Monaco maçı canlı izleYetiştirdiği ve sattığı yıldızları ile Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden olan Monaco üst düzey yıldızlarının tamamını sattıktan sonra maddi olarak iyi bir noktaya gelse de başarı anlamında sıkıntılar yaşıyor. Ligin sonuna demir atan Monaco, konuk olacağı Saint Etienne deplasmanında galibiyet arayışı içerisinde olacak. İzleyiciler bu büyük heyecana tanıklık etmek için Saint Etienne Monaco maçına şifresiz canlı yayın arıyor. Peki Saint Etienne Monaco maçı saat kaçta, hangi kanalda, nasıl canlı izlenir? Detaylar haberimizde...

Saint-Etienne - Monaco / CANLI

SAINT-ETIENNE MONACO MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (Üyelik gerektirebilir)

SAINT-ETIENNE MONACO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Saat 21.45'te karşı karşıya gelecek Saint-Etienne - Monaco karşılaşması, Jerome Brisard yönetiminde oynanacak karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

SAINT-ETIENNE

Association Sportive de Saint-Étienne Loire (Fransızca telaffuz: [asɔsjasjɔ̃ spɔrtɪv də sɛ̃t‿etjɛn lwaʁ]; AS Saint-Étienne, ASSE, ya da Saint-Étienne olarak da bilinir), Saint-Étienne şehrinde yer alan futbol kulübü. Ligue 1'de mücadele eden kulüp 1919 yılında kuruldu. Kulüp iç saha maçlarını 40.000 seyirci kapasitesine sahip Geoffroy Guichard Stadyumu'nda oynamaktadır. Takımı şu anda Fransız teknik direktör Christophe Galtier yönetmektedir. Takım kaptanlığını ise 1996 yılında futbol kariyerine Saint-Étienne'de başlayan Loïc Perrin yapmaktadır.

Saint-Étienne, 10 Ligue 1 şampiyonluğu, 6 Coupe de France şampiyonluğu, 1 Coupe de la Ligue şampiyonluğu ve 5 Trophée des champions şampiyonluğu ile Fransa futbol tarihindeki en başarılı kulüplerden birisidir. Kulüp kazandığı 10 lig şampiyonluğu sayesinde, profesyonel ligde en çok şampiyonluk yaşayan takım konumundadır. Fransa Kupası'nda ise kazandığı 6 şampiyonlukla, bu organizasyonu en çok kazanan 3 takım arasındadır. Saint-Étienne, 3 kez de ikinci ligde şampiyonluk yaşadı. Saint-Étienne'nin en büyük ve ezeli rakibi Lyon şehrinin takımı Olympique Lyon'dur. İki takım arasında oynanan maçlar Rhône derbisi olarak bilinir. Kulüp 2009 yılında kadın futbol kulübünü faaliyete geçirdi.

1933 yılında profesyonel olan takım kulüp 1937–1938 sezonunda birinci lige terfi eder. Bakkaliye zinciri olan ve kulübün kurulmasına öncülük eden Casino'nun yeşil renklerini alır. 1955'te başlayan başarılar, 1961-1962 sezonunun tam bir felaket olmasıyla gölgelenir. Coupe de France'ı müzesine götürmeyi başaran kulüp, aynı sezon ikinci lige düşerek büyük hayal kırıklığını yaratır. 1962-1963 sezonunu ikinci ligde şampiyon tamamlayarak yeniden Ligue 1'a yükselen Saint-Étienne, aynı formunu devam ettirerek 1963-64 sezonunu da şampiyon bitirir. 1970'e kadar olan yıllarda kulüp birçok kez kupa ve lig şampiyonlukları yaşar. Bu dönem Yeşillerin en büyük dönemidir.

beIN SPORTS ŞİFRESİZ CANLI YAYIN İZLE

1976'da Yeşiller Robert Herbin yönetiminde Glasgow'daki Şampiyonlar Ligi finaline kadar gelirler. Bayern Münih'le oynanan finali, bu dönemde kale direkleri henüz kare iken birçok topu direkten dönen şutlardan sonra maçı 1–0 kaybederler. Fransa’ya dönüşlerinde dönemin cumhurbaşkanı tarafından karşılanırlar ve Champs Elysées geçit töreni düzenlenir.

Ardından hayal kırıklıkların yaşandığı yıllar başlar. Sahte pasaportların ortaya çıktığı, futboldaki başarısızlıklarla boğuştuğu yıllarda kulüp taraftarların muhteşem desteğine rağmen birinci ve ikinci lig arasında gelip gider. Kulüp o muhteşem şampiyonlar ligi finalinden sonra, ancak 2004 yılında istikrarı yakalar.

Kulüp 2008 yılında, Bafétimbi Gomis’ın 16 golüyle Ligi beşinci sırada bitirerek UEFA Kupasına katılmaya hak kazanır. Kupadaki ilk maçlarını Hapoel Tel-Aviv’e karşı galip gelirler. 2008–2009 UEFA Kupası grup kuraları çekilişinden sonra G grubunda Valencia, Rosenborg, Clube Brugge ve Kopenhag ile mücadele ederler. Yeşiller grubu Valencia ve Kopenhag'ın önünde birinci sırada bitirirler. (Kopenhag 1–3 ASSE, ASSE 3-0 Rosenborg, Bruges 1-1 ASSE, ASSE 2-2 Valencia).

İlk onaltıya katılan ve Olympiakos'la eşleşen Yeşiller 2 maçında kazanırlar (3–1 dış sahada ve 2–1 kendi sahasında). İlk sekizdeki rakipleri SV Werder Bremen'dir.

AS MONACO

Association Sportive de Monaco Football Club, ya da bilinen adıyla AS Monaco FC, Monako merkezli Fransız futbol kulübü. 1924 yılında kurulan AS Monaco, 2013-2014 sezonu itibarıyla Fransa'nın en üst düzey futbol ligi Ligue 1'de mücadele etmektedir. Maçlarını Fontvieille'de bulunan II. Louis Stadyumunda yapmaktadır.

Monako Prensliği'nin UEFA'ya üyeliği olmaması nedeniyle Fransa futbol lig sistemi içerisinde bulunmakta olup, Fransız kulübü olarak kabul edilmektedir. AS Monaco, kazanmış olduğu 8 lig şampiyonluğu ve 5 Coupe de France ile Fransa'nın en başarılı futbol kulüplerinden birisidir. Kulüp, 1992'de UEFA Kupa Galipleri Kupası'nda, 2004'te ise Şampiyonlar Ligi'nde final oynama başarısı göstermiştir.

AS Monaco'nun geleneksel renkleri kırmızı ve beyaz olup kulüp Les Rouge et Blanc (Türkçesi: Kırmızı ve Beyaz) olarak bilinmektedir. Kulüp aynı zamanda Avrupa Kulüpler Birliği üyesidir. 2011 Aralık ayında kulübün üçte ikisi Dmitry Rybolovlev başkanlığındaki bir yatırım grubuna satıldı.

Rybolovlev'in finansal desteği ile kulüp 2013-14 sezonu için Radamel Falcao, João Moutinho, James Rodríguez ve Ricardo Carvalho dahil olmak üzere birçok üst düzey oyuncu transferi gerçekleştirdi.

AS Monaco FC, çok sayıda yerel kulübün birleşmesiyle 23 Ağustos 1924 tarihinde Monako'da kuruldu. Kulüp ilk yıllarında Provence-Alpes-Côte d'Azur'da bölgesel düzeyde mücadele etti. 1933 yılında ise kulüp, Fransa Futbol Federasyonu'nun daveti üzerine profesyonel düzeye geçiş yaptı.

Fransa'daki ilk sezonunda ikinci ligte mücadele etti ancak sezon sonunda küme düştü. 1948 yılında yeninden ikinci lige yükselen kulüp, 1953 yılında ise tarihinde ilk kez birinci lig'e yükseldi. 1960 yılında Fransa Kupası'nı kazanarak ilk profesyonel kupasını kazandı. Bu başarısı ile tarihinde ilk defa Avrupa Kupalarında oynama hakkı kazandı. 1961 yılında ise ilk lig şampiyonluğunu kazandı.

1962-63 sezonunda hem Fransa Kupası'nı hem de Şampiyonluk kupasını kaldırarak çifte zafer yaşayan Monaco, 1975 senesine kadar birinci lig ile ikinci lig arasında mekik dokudu. Kulüp başkanlığına Jean-Louis Campora geçtiğinde ve Delio Onnis transfer edildiğinde, kulüp 1977 senesinde yeniden Ligue 1'a yükseldi ve aynı sezon şampiyonluğa ulaştı. AS Monaco FC, tarihinin en büyük başarısını Arsène Wenger yönetiminde UEFA Kupa Galipleri Kupası'nda final oynayarak elde etti. Bunun dışında 2004 yılında da Şampiyonlar Ligi'nde final oynama başarısı gösteren kulübün üst düzeyde, 8 Ligue 1 şampiyonluğu, 5 Coupe de France şampiyonluğu, 1 Coupe de la Ligue şampiyonluğu ve 1 Trophée des champions şampiyonluğu bulunmaktadır.

AS Monaco FC, 2010-2011 sezonunu 18. sırada bitirerek 35 yıl aradan sonra Ligue 2'ye düştü. 2 sezon burada mücadele eden kulüp, 2012-2013 sezonunu şampiyon tamamlayarak yeniden Ligue 1'e yükseldi.

Saint-Etienne - Monaco / CANLI ile ilgili etiketler Monaco canlı izle beIN Sports saint-etienne şifresiz yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.