'Bu öpüş dede şefkati ile yapılmıştır'

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Eyyüp Fatih Şağban'ın tam ifadesi ortaya çıktı. Fatih Nurullah ismiyle tanınan Şağban, ifadesinde küçük çocuğu öptüğünü ancak bunun 'dede şefkati' ile yaptığını itiraf etti.

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, sahte şeyh Eyyüp Fatih  Şağban'ın ifadesinden bazı bölümleri bugünkü köşesinde paylaştı.

Saymaz, çocuğun ailesinin yanında hizmetli olarak çalıştığını belirten Şağban'ın ifadesinde, “F.A., eşi E. ve kızları Y. yanıma gelirler, el öperlerdi. Çocuğun yaşı küçük olduğu için yanağından öpmüşümdür. Bu öpüş örf ve adet içerisinde dede şefkati ile yapılmıştır. Hiçbir zaman taciz ve sarkıntılık yaşanmamıştır." dediğini aktardı.

Saymaz'ın aktardığına göre Şağban, “Bulunduğum üst kata yemek- içecek getirdiği olmuştur ama yanında annesi veya kardeşleri bulunurdu. Nadiren yanıma tek başına geldiği olmuştur. Y. ve kardeşleri örf ve gelenek gereği elimi öpmüşlerdir. Benim de sevgi çerçevesinde onları yanağından öpmüşlüğüm vardır” diye konuştu.

İstismarı kabul ettiğine dair telefon kayıtları dinletilen ve kayıtları inkar etmeyen Şağban, “(Bu kayıtlarda) Baba F.A.'nın ‘Dudağından öptün öyle mi?' dediği, benim ‘He öyle' dediğim olay, aslında Y.'nin elini öperken bana sarılmasından ibarettir. Bunun ötesinde bir şey olmamıştır. Bu konuşmalarda yönlendirme vardır. Beni zora sokarak lafı buraya getirmiştir. Cümleler ilk duyulduğunda yanlış anlaşılsa da F.A. ile aramızda eskiye dayalı manevi geçmişimizden dolayı onu yatıştırmak üzere kurulmuş cümlelerdir. Kızlarını kullanarak, aralarında kararlaştırdığı 70 bin TL'yi benden almak amaçlı kumpas kurmuşlardır. Bu parayı ödemediğim için bu hadiseler olmuştur. Daha önce benden hiç para istememişlerdir. O yaştaki çocuğun bu iddiada bulunması kurulan komplonun ürünüdür” ifadesini kullandı.

SAYMAZ'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

'Bu öpüş dede şefkati ile yapılmıştır' ile ilgili etiketler Sakarya İsmail Saymaz cinsel taciz ifade Fatih Nurullah Şağban
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.