Sahte psikolog dehşeti! "Burası sadece özel kişiler tarafından öpülebilir" diyerek liseli kızı taciz etti!

Konya'da kendini psikolog olarak tanıtan 66 yaşındaki M.E.D. 17 yaşındaki liseli kızı taciz etti. Sözde seanslarda genç kızı "Burası sadece özel kişiler tarafından öpülebilir, seni öpebilir miyim?" diyerek zorla dudaklarından öptü. İşte skandalın detayları...

Konya'da akıllara durgunluk veren iğrenç bir olay gerçekleşti.

Lise 12'nci sınıf öğrencisi F.F., hem dersleri konusunda hem de özgüven eksikliği nedeniyle yardım almaya karar verdi.

F.F., 2021 yılının Nisan ayından itibaren kendisini psikolog olarak tanıtan M.E.D'nin seanslarına gitmeye başladı.

"BURASI SADECE ÖZEL KİŞİLER TARAFINDAN ÖPÜLEBİLİR" DİYEREK TACİZ ETTİ

Genç kızın yanağına dokunan M.E.D, "buralar şefkat, merhamet", daha sonra ise dudaklarına dokunup, "burası sadece özel kişiler tarafından öpülebilir, seni öpebilir miyim?" dedikten sonra genç kızı zorla dudağından öptü.

"BİR DAHAKİ SEFERE SEN BENİ ÖPMEK İSTEYECEKSİN"

"Bir dahaki sefere sen beni öpmek isteyeceksin" diyerek genç kıza zorla sarılan M.E.D. daha sonraki seanslarda ise "şimdi kim kimi öpüyor" diyerek tacizlerini sürdürdü.

"BABA-KIZ İLİŞKİSİ KURDUK"

Genç kız bu durumu hem annesine hem okuldaki psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenine anlattı.

Sabah'ın haberine göre, genç kızın ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınan M.E.D. hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

8 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan M.E.D hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapmasında 'Sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı' suçundan 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İlk kez hakim karşısına çıkan M.E.D'nin söyledikleri ise pes dedirtti.

İFADESİNDE ŞOK SÖZLER: ONA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM

M.E.D. ifadesinde, "Ben ona psikolog olduğumu söylemedim. Ben eğitim danışmanlık merkezinde çalışıyorum. Ona yardımcı olmaya çalıştım." dedi.

"BABA-KIZ İLİŞKİSİ İÇERİSİNDE HAREKET ETTİK"

17 yaşındaki liseli kıza cinsel tacizde bulunan M.E.D., "Bazen baba-kız, bazen ağabey-kardeş bazen de öğretmen-öğrenci ilişkisi içerisinde hareket ettik. Derslerdeki ilerlemesi nedeniyle o bana sevincinden sarıldı. Hatta ben ona dikkatli olması korusunda uyardım." ifadelerini kullandı.

 

Sahte psikolog dehşeti! "Burası sadece özel kişiler tarafından öpülebilir" diyerek liseli kızı taciz etti! ile ilgili etiketler Konya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.