Sahte içkiden ölüm Trabzon'a sıçradı!

Trabzon'da, kendi hazırladığı sahte alkolken içtiği için rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan özel güvenlik görevlisi 56 yaşındaki M.B. hayatını kaybetti.

Olay, dün Yenimahalle’de meydana geldi. İddiaya göre, bazı karışımlar yaparak, sahte alkol üreten M.B., içkiyi içtikten sonra fenalaştı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Yakınlarının ihbarıyla adrese sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalede bulunulan M.B., ambulansla Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen M.B., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. M.B.’nin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

M.B.’nin, kentte bir kurumda özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

SAHTE İÇKİDEN ONLARCA CAN KAYBI

Öte yandan Türkiye'nin dört bir yanından son günlerde sahte içki ölümlerine ilişkin haberler gelmeye devam ediyor.

İstanbul, Mersin, Aydın, İzmir ve Kırıkkale’de sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son bir haftada 34’e yükseldi.

Sahte içkiden ölüm Trabzon'a sıçradı! ile ilgili etiketler Trabzon Sahte İçki ölüm Güvenlik Yenimahalle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.