Sahte içki kabusu sürüyor! 10 günde 68 kişi hayatını kaybetti

Sahte içki, güvenlik güçlerinin tüm operasyon ve denetimlerine rağmen can almaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün itibariyle 13 Aralık'tan bu yana ölenlerin sayısı 68'e yükseldi.

Sahta içki, Türkiye'de 13 Aralık'tan bu yana can almaya devam ediyor. Güvenlik güçlerinin sahte içki üreten ve dağıtımını yapan kişilere yönelik operasyonlarına rağmen geçtiğimiz gün itibariyle ölenlerin sayısı 68'e yükseldi.

Tekirdağ'ın Hayrabolu ve Saray ilçelerinde sahte içki içen 2 kişi rahatsızlandı. 56 yaşındaki Hüseyin Yılmaz ve 57 yaşındaki Ahmet Soyalp, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EVİNDEN 20 LİTRE SAHTE İÇKİ ÇIKTI

Polis ekipleri, Soyalp'in evinde 20 litre sahte içki buldu. Kentte son bir haftada sahte içkiden ölenlerin sayısı 5 oldu.

Konya'nın Bozkır ilçesinde aynı mahallede yaşayan 2 kişi, benzer şikayetlerle kaldırıldıkları hastanede can verdi.

Adli tıp incelemesinde; Hayrettin Kalay ve Muammer Turgut'un sahte içkiden zehirlendikleri anlaşıldı.

Mersin'de de 49 yaşındaki Mecnun Ateş ve 52 yaşındaki Abdurrahman Öksüz sahte içkiden öldü.

Eskişehir'de ise sahte içkiden zehirlenen Bayram Ali Çetinkaya, 2 gündür yoğun bakımdaydı. O da müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sahte içki kabusu sürüyor! 10 günde 68 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Sahte İçki sahte alkol alkol zehirlenmesi ölü sayısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.