Sahte içki İzmir'de 1, Kırıkkale'de 7 can aldı

Kırıkkale’de sahte alkolden zehirlendiği öne sürülen 7 kişi, İzmir'de ise 1 kişi tedavi olduğu hastanede yaşamını yitirdi. Zehirlenenlerin alkol bazlı yüzey temizleyici ile içki yaptıkları tahmin ediliyor. 

İzmir'den sonra bir sahte alkol haberi de Kırkkale'den geldi. Kırıkkale'de son 3 günde zehirlendiklerini belirten 8 kişi hastanelere başvurdu.

Hastanede tedavi altına alınanlardan 7'si hayatını kaybetti, diğer hastanın tedavisi ise yoğun bakımda devam ediyor.

ALKOL BAZLI YÜZEY TEMİZLEYİCİ ŞÜPHESİ

Zehirlenenlerin, bir iş yerinden aldıkları alkol bazlı yüzey temizleyici ile içki yaptıkları tahmin ediliyor. 

2 KİŞİYE GÖZALTI

Olayla ilgili iki kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.

İZMİR’DE 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan İzmir’de de sahte içki nedeniyle rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan 18 kişiden 1’i hayatını kaybetti. Polis, mide bulantısı ve görme kaybı şikayetiyle çeşitli hastanelere başvuranların ardından başlattığı soruşturma kapsamında operasyonlarını sürdürüyor.

Tedavi altına alınanların büyük bölümünün hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlattığı, sayının daha da artabileceği belirtildi.

 

Sahte içki İzmir'de 1, Kırıkkale'de 7 can aldı ile ilgili etiketler Kırıkkale Sahte İçki İzmir ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.