Sahte içki İstanbul'da! 1 kişi öldü

Türkiye cuma gününden bu yana sahte içki dehşetiyle sarsıldı. Sahte içki İzmir, Mersin, Kırklareli ve Muğla'nın ardından İstanbul'da da ortaya çıktı. İstanbul Kartal'da 36 yaşındaki Avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu, sahte içki nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybetti. Sahte içki tükettiği öğrenilen diğer 3 kişinin ise Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kartal’da Avukat Hakkı Oğuzhan Şahinoğlu (36) sahte içki nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybederken; Kemal K. Abdil K. ve Rahmi K.’nin Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Zehirlenenlerin ifadesi üzerine düzenlenen baskında işletme sahibi Yavuz Ö. gözaltına alındı. Aramalarda rakı yapımında kullanılan 290 anason kiti, 10 votka kiti, 2.5 litre sahte rakı ve aynı miktarda sahte votka ele geçirildi. Ayrınca aramalarda metanol zehirlenmelerine sebep olan 9 şişe metil alkol ele geçirildiği belirtildi.

EKİPLER DENETİMLERİ SIKLAŞTIRDI

Polis ekiplerinin kaçak ve sahte içkilere yönelik Avcılar, Büyükçekmece ve Ataşehir’de düzenlediği baskınlarda, 162 şişe kaçak içki ve 20 litre alkol ele geçirildi. Kaçak ve sahte içkilere yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Sahte içki İstanbul'da! 1 kişi öldü ile ilgili etiketler İstanbul Sahte İçki alkol
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.