Sahte içki bir can daha aldı

Kırklareli'nin Vize ilçesinde, sahte içkiden zehirlenen Soner Tolukan'ın ardından birlike içki içtiği Tayfun Yatkın da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Yatkın'ın ölümüyle birlikte Kırklareli'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. Bu arada Tolukan ile Yatkın'ın birlikte alkol kullandığı durumları ağır olan iki kişinin tedavisi ise sürüyor.

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde balıkçılık yapan Soner Dolukan, Tayfun Yakın ile M.B. ve T.A., önceki akşam birlikte alkol aldı.

İddiaya göre, el yapımı sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan 4 kişi, yakınları tarafından Vize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada ilk müdahaleleri yapılan 4 kişi, daha sonra Tekirdağ ve Kırklareli'deki hastanelere sevk edildi.

Sahte içkiden zehirlendikleri belirlenen 4 kişiden durumu ağır olan Soner Tolukan cuma akşam saatlerinde vefat etti. 

Birlikte içki kullandığı Tayfun Yatkın ise bugün can verdi. Tolukan ile Yatkın'ın birlikte alkol aldığı diğer 2 kişinin tedavilerinin sürdüğü ancak durumlarının ağır olduğu bildirildi.

KIRKLARELİ'NDE ÜÇÜNCÜ, TÜRKİYE'DE 58. ÖLÜM

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde dün hayatını kaybeden Derya Altan'ın ardından Soner Tolukan ve Tayfun Yatkın'ın da ölümleriyle, Kırklareli'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. Türkiye genelinde sahte alkolden ölümlerin sayısı ise 58'e yükseldi.

Sahte içki bir can daha aldı ile ilgili etiketler Kırklareli Sahte İçki Vize
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.