Sahte gelin Melisay Tosun ve Serkan Yıldırım hakkındaki şok gelişme!

Sahte gelin Melisay Tosun ve Serkan Yıldırım hakkındaki son gelişmeler herkesi şaşırttı. Yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir izleyici hapishanede birlikte yattığı Serkan yıldırımın 2015 yılında ona sahte gelin ayarlamaya çalıştığını iddia etti. Sahte gelin Melisay Tosun ve Serkan Yıldırım hakkındaki son gelişmeler hakkında detaylar haberimizde.

Melisay Uşaklı damadı dolandırmaya Serkan’ın eşi ile gitti şüpheleri üzerine odaklana Didem Arslan Yılmaz Melisay’ı konuşturmaya çalıştı. İkinci kadının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Didem Arslan Yılmaz Melisay’ın kimi korumak için isim vermediğini çözmeye çalıştı.

Yoğun ısrarlar üzerine cevap vermek istemeyen sahte gelin Melisay sinirlenerek canlı yayında stüdyoyu terk etti. 35 ilde 4 milyon 369 bin Lira vurgun yapan sahte gelinlerden kim olduğu araştırılıyor. Yayına geri döndükten sonra Didem Arslan Yılmaz polisten aldığı bilgiye göre Melisay Tosun'u Uşak'a Celil Bey'i dolandırması için gönderenin Rıdvan Kızılarslan olduğunu açıkladı. Melisay'ın aşk yaşadığı Emrah Kızılarslan'ın amcasının oğlu olduğu ortaya çıktı.

Sahte gelin Melisay Tosun ve Serkan Yıldırım hakkındaki şok gelişme!

Yayına bağlanan isimsiz yanık şok iddialarda bulundu. Serkan Yıldırım’ı tanıdığını iddia eden tanık, Kahramanmaraş’ta bulunan E tipi cezaevinde H3 koğuşunda Serkan Yıldırım ile birlikte yattığını söyledi. 2015 yılında konuştuklarında ise ismini vermek istemeyen kişiye bazı bölgelerden birileri ile evlenmek istiyor mu diye sorduğunu iddia etti. O yıl hapse girmesinin nedeninin yine sahte gelin olayları olduğunu hatırladığını iddia etti.

Serkan Yıldırım bu iddiaları yalanladı. Sahte gelin davası gün geçtikçe daha da büyümeye dava etmekte. Evlilik vaatleri ile insanları dolandırıp paralarını alıp kaçan ve bu süreçte düğün davetiyesine kadar organize olan sahte gelinler Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında gün yüzüne çıkıyor.

Melisay Tosun'un Hakkındaki Şok Gerçek

Melisay’ın hamile olduğu iddiaları gerçek olduğu ortaya çıktı. Kısa süre önce düşük yapan Melisay’ın bebeği Emrah’tan olduğunu itiraf etti. Yayına bağlanan Berivan isimli tanık 2019 yılında Emrah Kızılarslan ile tanışmış ve kısa süre içinde Emrah'ın ona evlilik teklif ettiğini ve bu tarz dolandırıcılık işleri yapmayı teklif ettiğini söyledi.

 

Sahte gelin Melisay Tosun ve Serkan Yıldırım hakkındaki şok gelişme! ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Melisay Tosun Serkan Yıldırım Sahte Gelinler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.