Sahte gelin Melisay Tosun itiraf etti! Polis tarafından gözaltına alındı!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçmede gerçekleri açıklaması için baskı yapılan sahte gelin Melisay Tosun canlı yayında Emirhan Arslan'ın ona bu işi zorla yaptırdığını söyledi. Sahte gelin Melisay sonunda gerçekleri itiraf etti...

Sahte gelin Melisay Tosun 38 gün sonra gözaltına alındı. Didem Arslan Yılmaz’ın araştırdığı Sahte gelin davasında sahte gelinlerden  Melisay Tosun Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la vazgeçme programında en sonunda her şeyi anlattı.

Türkiye’nin birçok ilinde dolandırıcılık yapan sahte gelinler birer birer yakalanmaya başlandı. 38 gündür yayında sakladığı gerçekleri itiraf etti. Ağrı’dan gelen polis ekipleri Melisay Tosun’u canlı yayında göz altına alınarak polis merkezine götürüldü.

Sahte gelin Melisay Tosun itiraf etti! Polis tarafından göz altına alındı!

Emirhan Aslan’ın zorlaması ile bu işlere başladığını itiraf eden Melisay Tosun ailesine veda etti. Daha önceden anlatamamasının nedeni ise Rıdvan Kızılarslan tarafından ölüm ile tehdit edilmesi olduğunu söyledi. Afyon, İzmir ,Uşak ve birçok ilde insanları dolandırdığını itiraf etti.  

Sahte gelin Melisay Tosun itiraf etti! Polis tarafından göz altına alındı!

Didem Arslan Yılmaz son dakikaya kadar Melisay Tosun'a destek oldu. Onun her zaman yanında olup destekleyeceğini söyledi. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Bu sabah sahte gelinlerden Derya Akkuş'da tutuklandı. 

Sahte gelin olayı nedir? 

Sahte gelinler nitelikli dolandırıcılık suçundan birer birer içeri alınıyor. Türkiye'de birçok ilde evlenme vaadi ile sahte düğün organizasyonları yaparak vatandaşların yüklü miktarda paralarını alıp kaçan bu organize çete birer birer gözaltına alınmaya başlandı. Yaklaşık olarak toplamda 9 milyon lira dolandıran sahte gelinler itiraf etmeye başladı. 

Sahte gelin Melisay Tosun itiraf etti! Polis tarafından gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz Son dakika Melisay Tosun sahte gelin ne oldu?
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.